The Regenerate Guide To 300-360 questions Oct 2017

Exam Code: 300-360 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Wireless Enterprise Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-360 Exam.

Q11. An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300- 450 Mbps throughput of new 802.11n APs. Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)

A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.

B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.

C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.

D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.

E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.

F. CleanAir helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.

Answer: A,C,D


Q12. An engineer would like to calibrate the RF environment to improve accuracy. Which wireless attribute is added to the floor-level calculation by calibrating the floor?

A. attenuation

B. TX power

C. multipath

D. SNR

Answer: A


Q13. An engineer is performing a predictive wireless design for a Parts Distribution Center, which requires data and location services. Which three requirements are inputs to the design? (Choose three.)

A. access points with directional antennas

B. continuous -67 dBm coverage from one access point

C. overlapping -75 dBm coverage from three access points

D. overlapping -67 dBm coverage from two access points

E. access points in IPS mode

F. continuous -72 dBm coverage from one access point

G. access points in corners and along perimeters

Answer: B,C,G

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/WiFiLBS- DG/wifich5.html


Q14. When designing a WLAN, AP placement is important. Which option describes how to rank the density of APs needed to support location services versus data and voice services?

A. Data services have the lowest density of APs compared to location services, which has the highest density.

B. Data services have a lower density of APs compared to location services, but more than voice.

C. Voice services have the highest density of APs over location and data services.

D. Voice and data services require a higher density of APs than location services.

Answer: A


Q15. A customer is deploying a mesh outdoor wireless network based on FCC standards where spectrum analysis shows significant radar energy propagating throughout the coverage area from a local weather station. Which channel must be excluded from the access points RRM calculation to avoid network disruption due to weather radar activity?

A. 132

B. 44

C. 11

D. 36

Answer: A

Explanation:

Weather radars operate within the 5600- to 5650-MHz band, which means that channels 124 and 128 might be affected, but also channels 120 and 132 might suffer from weather radar activity.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/technology/mesh/7-3/design/guide/Mesh/ Mesh_chapter_0111.html


Q16. When conducting a wireless survey at a customer facility, signal attenuation in an area that is surrounded by thick glass walls is noted as 2dB. When configuring Cisco Prime Infrastructure, which obstacle should be placed in a map editor to represent the impact the glass wall will have on the RF signal in the facility?

A. heavy door

B. thick wall

C. glass

D. light wall

Answer: D

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/prime_infrastructure/1-2/configuration/guide/pi_12_cg/maps.html Table 6-4


Q17. An engineer receives a digital image scanned from the floor plans of a facility to be surveyed for wireless survey and imported it into Air Magnet Pro. However, the document contains no scale. Which action can the engineer take to most accurately calibrate the size of the floor plan in Air Magnet?

A. Mark the length of a hallway, then count the ceiling tiles, multiply that number by 2 and enter that value.

B. Zoom in and mark across a hallway, then count the floor tiles across that hallway and enter that value.

C. Zoom in and mark a doorway, then size it at 3 feet because most doorways are 36 inches.

D. Mark the entire longest dimension of the floorplan, then use Google Earth to measure the correspondingoutside dimension and enter that value.

Answer: D


Q18. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q19. Which two best practices should be considered when a customer wants to purchase and implement Voice over Wireless for Cisco 7925 IP Phones? (Choose two.)

A. Enable lower data rates for 2.4-GHz data WLAN and higher data rates for phones.

B. Use a separate Cisco Wireless Lan Controller.

C. Enable 802.1x and Cisco Centralized Key Management for phone authentication.

D. Use dedicated Access Points only for Voice over Wireless.

E. Set data for 2.4 GHz and voice for 5 GHz using separate SSIDs.

Answer: C,E


Q20. Which two factors influence the density of APs in a data-only WLAN environment? (Choose two.)

A. the number of clients that will roam through the facility

B. the type of controller chosen

C. the defined coverage area and customer needs

D. the number of APs dedicated to voice services

E. channel reuse and WLAN bandwidth

Answer: A,E