Realistic 3100 keys Reviews & Tips

Proper study guides for Renovate Avaya Avaya Aura Communication Manager Administration Exam certified begins with Avaya 3100 preparation products which designed to deliver the Accurate 3100 questions by making you pass the 3100 test at your first time. Try the free 3100 demo right now.

Q1. A remote user Avaya softphone to work from home reports that the client desktop application will not register. After verifying that the user has configured the softphone application to "point" to the current IP address of a Communication Manager Gatekeeper using an administered extension, you ask if the user supplied a password when logging on. The user confirms that the password was used on each log-on attempt.

You look up the user's information and note that the type field is 4620 (IP telephone) and the security code field is.

With reference to the scenario described in the exhibit, which action should you take to ensure that the user can use the IP SoftPhone?

A. Change the IP SoftPhone field to y.

B. Change the Converge Path 1 value to match the value in converge path 2.

C. Change the message Lamp Ext value to match the extension number.

D. Change the name in the name field to match the name as administered in the LDAP directory.

Answer: A


Q2. In addition to protocol and function, which two other factors affect the choice of trunk type? (Choose two)

A. number of users

B. link bounce timer value

C. type of endpoints

D. distance

E. type of gateways

Answer: CD


Q3. Which command must be used to define the system internal number scheme of the extensions?

A. Change diaplan parameters

B. Change node-name IP

C. Change dialplan analysis

D. Change uniform-dialplan

Answer: C


Q4. You execute the List history command to display the system transaction log.

Which two types of Information do you expect to find in the transaction log or history report? (Choose two)

A. valid user logins and logoffs to or from the system

B. valid and invalid logins and logoffs to or from the system

C. recent, successful administration and maintenance commands to the system

D. recent successful and unsuccessful administration and maintenance commands to the system

Answer: AC


Q5. Although not exactly the same, a bridged call appearance and a team button can perform some of the same functions.

Which statement correctly contrasts the team button and bridged call appearance?

A. The team button does not allow conferencing to an active call or speed dial to the monitored station.

B. The team button allows conferencing to an active call and making outgoing calls for the monitored station.

C. The bridged call appearance does not allow conferencing to an active call or speed dial to the mirrored station.

D. The bridged call appearance allows conferencing to an active call and making outgoing calls for the mirrored station.

Answer: D


Q6. Which statement most accurately describes the major difference between Automatic Alternative Rom (AAR) and Automatic Route Selection (ARS) in a typical installation?

A. AAR routes calls over a public network; ARS routes calls over a private network.

B. AAR routes calls over a private network; ARS routes calls over a public network.

C. AAR chooses routes automatically; ARS chooses routes according to pre programmed, best- choice parameters.

D. AAR chooses routes automatically; ARS chooses routes according to a manually administered route plan.

Answer: B


Q7. Security Violation show valid and invalid attempts to access the system using three types of codes.

In addition to station security codes, which two types of codes are measured in security Violation reports? (Choose two)

A. barrier codes

B. access security gateway (ASG) codes

C. dial access codes (DAC)

D. authorization codes

E. administrative login codes

Answer: AD


Q8. You are configuring Personal Station Access (PSA) and you configure the Communication Manager with the following settings:

- Set TTI enabled = `Y'

- Set PSA Associated code = `25' and disassociate code `#25'

- Set security code for the station = `1234'

You activate the station by keying in FAC for PSA, station extension number, `#', the security code of the station, and `#'. However, the station is not activated.

Which statement describes the issue to be addressed?

A. You need to set TTI = `n'

B. You did not enable PSA on the COS of the station.

C. You should not set the security code in sequential order.

D. You did not key in the correct activation sequence

Answer: B


Q9. All release ox and later Avaya Aura® Communication Manager (CM) deployments support secure link access: SAL for remote access to the server and alarm notification from the server to the support engineer?

Which hardware or software is required at the customer site for SAL support of the CM server?

A. SAL software is required and uses a separate SAL server.

B. SAL software is required and uses a secure external modem.

C. SAL software is part of System Platform and requires no additional hardware.

D. SAL software is part of System Platform and uses a remote maintenance board (RMB) that must be installed in the server.

Answer: C


Q10. System functionality for a user is controlled by accessing one of the 16 class of service (COS) settings.

What does the COS settings control?

A. the applications that a user can access and use

B. the capabilities or limits of calling privileges

C. the level of service that the user will get during peak usage time

D. the optional features that a user can access and use

Answer: D