[Tested] 3100 Avaya exam question 11-20 (Oct 2021)

Testking 3100 Questions are updated and all 3100 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 3100 exam prep kits you will be ready for the real 3100 exam without a problem. We have Latest Avaya 3100 dumps study guide. PASSED 3100 First attempt! Here What I Did.

Q11. You are adding ten new IP telephones in a small company administered with a G430 Media Gateway and a S8300D ICC main server. The G430 has the S8300D inserted in the slot V1, and MM71 in the slot V2, and an MM712 in the slot V3.

Which hardware module will act as Gatekeeper for the telephones?

A. MM710

B. MM712

C. MGP on the media gateway

D. S8300D server using Processor Ethernet (PE)

Answer: D


Q12. Communication Manager and system Platform each have their own backup function and each back up different data. For system Platform based systems, both backups need to be done routinely.

What is a difference between the backup function for System Platform and Communication Manager?

A. Only the Communication Manager backup can encrypt the file.

B. Only the Communication Manager backup can be scheduled.

C. Only the System Platform backup can use secure copy Protocols (SCP).

D. Only the System Platform backup can use secure file transfer protocol (SFTP).

Answer: A


Q13. Which Communication Manager command creates the most helpful report to diagnose problems with users who, when attempting to place outgoing calls, get reorder tone?

A. List trace station

B. List measurement occupancy

C. List performance hunt-group

D. List measurements call-rate

Answer: B


Q14. You are preparing to configuration the system to perform an automatic daily full backup to external storage medium.

What Information must you know about HIP FTP server to program the backup?

A. IP address, port number, and default directory

B. User name, password, IP address, and default directory

C. User name, password, and default directory

D. IP address, port number, protocol, and default directory

Answer: B


Q15. With reference to the Dial Plan Analysis Tables, how many codes are available in the system for activation / deactivation of features?

A. 2

B. 3

C. 11

D. 21

Answer: B


Q16. There are two GUI-based access tools available: Avaya site administration (ASA) and system management interface (SMI).

Which statement correctly differentiates between ASA and SMI?

A. Both SMI and ASA can perform the same administration tasks but ASA is being replaced by SMI.

B. Both SMI and ASA can perform the same administration tasks but SMI is for technicians and ASA is for customers.

C. SMI provides access to less frequent administration, installation and upgrade functions, while ASA provides access to day-to-day administration functions.

D. Old hardware and software (Pre ­ 5.x) is administered using SMI, while current hardware and software (5.x and later) is administered using ASA.

Answer: C


Q17. Your customer does not use an AAA server. You have been asked to add four new administrative users with a new user profile that has display only access and no maintenance for the same categories as profile 20.

Which interface must be used?

A. ASA with GED1

B. ASA with terminal emulation

C. SMI

D. SMI or ASA

Answer: D


Q18. When adding an IP Station type 96xx, which statement is true regarding the port field?

A. It is automatically populated by the system as "IP".

B. It must be populated as "SOOOXX"

C. It must be populated with an available port on an MM712 or TN2214

D. It must be populated with an available port on the LAN switch.

Answer: A


Q19. The station lock feature manually or automatically changes the COR of a station to block outgoing calls recently, extensions at a customer's site have been used for out of hours outgoing calls. IT would like to activate this feature automatically on the telephone on site.

To address safety concerns, what do you tell the site manager regarding outgoing emergency calls and incoming or outgoing calls if staff needs to work overtime?

A. The station lock feature does not block incoming calls and using a code they can make emergency or outgoing calls.

B. The station lock features does not block outgoing emergency calls and using a code they can receive incoming calls and make outgoing calls.

C. The station lock feature does not block incoming calls or emergency outgoing calls and the telephone can be unlocked from designated telephone(s) by inputting a code.

D. The station lock feature does not block incoming calls or emergency outgoing calls and the telephone can be unlocked by inputting a code.

Answer: D


Q20. You need to configure a station so that when a department manager makes calls to employees the manager's calls will ring even though the called station might have Sent All Calls activated. Although the manager's station can be designated as a VIP telephone, the manger must be able to selectively activate this feature.

Which feature addresses this need?

A. Button activated Executive Calling

B. FAC or button activated Automatic Inclusion

C. FAC or button activated Priority Calling

D. Button activated Send All Calls override

Answer: C