Finding Renew 3102 dump

It is impossible to pass Avaya 3102 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Avaya 3102 practice questions. You will get a surprising result by our Improve Avaya Aura® Session Manager and System Manager Implementation and Maintenance Exam practice guides.

Q1. Avaya products ensure that authentication credentials and file transfers are protected when sent across the network by using which three methods? (Choose three) 

A. Telnet 

B. HTTPS 

C. Secure Shell (SSH) 

D. Secure Copy (SCP) 

E. HTTP 

Answer: BCD


Q2. Which statement describes the purpose of Timer B? 

A. Timer B determines the maximum allowable call duration. 

B. Timer B determines the length of time Session Manager allows a telephone to ring before canceling the call and routing it elsewhere. 

C. Timer B determines the maximum time period between a dispatched request and the anticipated "200 OK". 

D. Timer B determines the period of time a Session Manager waits for a response before canceling the request and perhaps routes it elsewhere. 

Answer: D


Q3. From where can a System Manager (SMGR) export of user data be performed? 

A. from an SSH session with the System Platform Dom-0 

B. from an SSH session with the System Manager virtual machine 

C. from an SSH session with the System Platform C-Dom (utilities domain) 

D. from a web client access System Manager web interface User Management 

Answer:


Q4. Shortly after an installation, SIP users in abc.com domain are registered but not able to call H.323 users in training.com domain. When you run traceSM you see a “403 Forbidden” error when users try to call each other. 

What is the issue and which troubleshooting procedure will help you to identify and isolate the problem? 

A. Replication Failure: run initDRS to reinitialize the synchronization between system and session manager. 

B. Network Issue: status the Bandwidth usage to each location and make sure Call Admission Control is activated. 

C. Misconfigured Communication profile: Sip Users have not been associated to the CM endpoint. 

D. Incorrect Routing: verify domains were properly configured in System Manager, verify an adaption to modify the secure/destination domain was created and applied to the appropriate sip entity. 

Answer: C


Q5. A known and trusted SIP Entity is anticipated to deliver a higher than normal number of SIP messages to session Manager. Two techniques can be applied to prevent the SIP Firewall dropping or blocking from this trusted SIP Entity. 

Which techniques will prevent the SIP Firewall dropping or blocking packets from this trusted SIP Entity? (Choose two.) 

A. Configure the SIP Entity to point to Session Manager's Eth3 NIC. 

B. Configure the SIP Firewall Fast Track group to include the SIP Entity. 

C. Add details of the SIP Entity to the White List. 

D. Increase the Threshold packet count for the SIP Entity. 

Answer: CD


Q6. A new Application Sequence has already been defined in the network. A technician has been asked to apply Application Sequence to all incoming calls for all employees in the Berlin office. 

Which sequence describes the steps that should be taken? 

A. Go to the User Management page and use the filter option to list only the users in the Berlin office-Select each user from the filtered list and edit each user's User Profile. Apply the new Application Sequence to the Terminating Application Sequence for each user. 

B. Navigate to the Communication Profile Editor and use the filter option to list only the users in the Berlin location. Select All. Select the new Application Sequence from the Terminating Application Sequence drop down box. 

C. Go to the list of Application Sequences and edit the new Application Sequence, adding the Berlin location to the list of associated locations. 

D. Edit the Berlin Location to include the new Application Sequence as its Terminating Application Sequence. 

Answer: B


Q7. An originating Application Sequence has been configured to route calls from a given user to a feature server. It appears however, that the feature is not being applied when a call is made. 

What would be the best course of action an administrator should take to identify the issue? 

A. Run traceSM and make the call. 

Check the SIP INVITE is routed to the feature server. 

Check the content of the Route header. 

B. Make a test call. 

Open Session Manager calltrace.log. 

Look for error messages that identify routing issues. 

C. Run the 'Call Routing Test' utility from within System Manager. 

Filter on caller address and route header. 

D. Run a network packet capture tool, filtering for SIP messages. 

Make the call and check that the anticipated SIP messages are exchanged between SIP 

telephones. 

Answer: A


Q8. What three pieces of information are required to be entered for the Session Manager to be installed and synchronized with System Manager? (Choose three.) 

A. System Manager IP Address 

B. Session Manager Security Module Address 

C. System Manager FQDN 

D. DNS Server Address 

E. Enrollment Password 

Answer: ACE


Q9. If two standalone session Managers and one standalone System Manager are going to be installed, how many IP Addresses will you need? 

A. 3 

B. 5 

C. 6 

D. 7 

E. 9 

Answer: D


Q10. After a power failure or database crash, the Postgres database may become corrupted and the Postgres server may not restart. 

The recovery action is to clear the writer-Ahead Log (WAL) and optionally reset other control data, using which command? 

A. pg_resetxlog 

B. pg_clearwal 

C. pg_dump 

D. service postgresq1 restart 

E. service wall restart 

Answer: A