A Review Of Actual 3108 vce

we provide Accurate Avaya 3108 practice test which are the best for clearing 3108 test, and to get certified by Avaya Avaya Scopia Solution Implementation and Maintenance Exam. The 3108 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 3108 exam. Crack your Avaya 3108 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q21. In which two ways can you create a new conference on a MCU without a gatekeeper or SIP Proxy? (Choose two.) 

A. By calling the IP of the Elite MCU 

B. By clicking on the Configuration tab in the Elite MCU Administration Page 

C. By clicking on the Manage Conferences button in the Elite MCU Administration Page 

D. By calling the E.164 number of the Auto attendant 

Answer: B,C 


Q22. When using the XT Executive 240, in which three ways can you configure and control it? (Choose three.) 

A. Use the endpoint remote control 

B. Use the mouse and keyboard 

C. Use the endpoint web interface 

D. Use Scopia Desktop Client 

Answer: B,C,D 


Q23. An administrator would like to enable auto-attendant in Scopia Management. 

What must the administrator do to ensure that auto-attendant works properly? 

A. Restart the Elite MCU 

B. Disable auto-attendant on the Elite MCU 

C. Enable auto-attendant on the Elite MCU 

D. Route auto-attendant to the Elite MCU 

Answer:

Reference:http://docs.radvision.com/bundle/iv_admin_guide_8/iv_uc_ms_ag_IVR 


Q24. What are two features that Scopia Elite MCUs provide in a video conferencing deployment? (Choose two.) 

A. Continuous Presence 

B. Integration to Microsoft Lync 

C. Data Collaboration 

D. Gatekeeper access 

Answer: A,D 


Q25. When logging into a system that was installed with multi-tenant support, what extra field is on the log in screen? 

A. password 

B. login 

C. multi-tenant 

D. organization 

Answer:

Reference:http://www.radvision.jp/support/documentation/iVIEW%20Suite%20v5.7%20Administrator%20Guide.pdf(p.26) 


Q26. What is a video conferencing endpoint? 

A. physical equipment or software that people use to make video connections 

B. Scopia Elite MCUs that people use to make video connections 

C. Point-to-point video calls 

D. H.323 Video devices 

Answer:


Q27. The Scopia Management software license key is based on, and requires, what information? 

A. IP address 

B. MAC Address 

C. Customer product key 

D. Serial number 

Answer:

Reference:http://docs.radvision.com/bundle/xt5000_deployment_guide_3_2/xt1000_ag_config_register_product 


Q28. The integration of Scopia with IBM Sametime is achieved by which method? 

A. A set of the IBM proprietary APIs 

B. SIP signaling 

C. Sametime connectors 

D. Scopia Call Control 

Answer:

Reference:http://radvision.jp/contents/support/documentation/SCOPIAConnectorv70InstallationGuide.pdf(page 15) 


Q29. In Scopia Management, which two attributes of user profiles are true? (Choose two.) 

A. The names and short descriptions of the preconfigured profiles cannot be modified. 

B. The names and short descriptions of the preconfigured profiles can be modified. 

C. Settings for the preconfigured profiles cannot be modified. 

D. You cannot delete preconfigured profiles, but new user profiles can be added. 

Answer:

Reference:http://198.152.212.23/css/P8/documents/100179491(p.165, last sentence on the page) 


Q30. Which XT endpoint does not support hosting videoconferences with an Embedded MCU? 

A. XT Executive 240 

B. XT1200 

C. XT4200 

D. XT5000 

Answer: