Top Renovate 312-50 dumps Reviews!

Cause all that matters here is passing the EC-Council 312-50 exam. Cause all that you need is a high score of 312-50 Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 312-50 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Mar 312-50 free download

Q221. What is the proper response for a NULL scan if the port is closed? 

A. SYN 

B. ACK 

C. FIN 

D. PSH 

E. RST 

F. No response 

Answer:

Explanation: Closed ports respond to a NULL scan with a reset. 


Q222. Kevin sends an email invite to Chris to visit a forum for security professionals. Chris clicks on the link in the email message and is taken to a web based bulletin board. Unknown to Chris, certain functions are executed on his local system under his privileges, which allow Kevin access to information used on the BBS. However, no executables are downloaded and run on the local system. What would you term this attack? 

A. Phishing 

B. Denial of Service 

C. Cross Site Scripting 

D. Backdoor installation 

Answer: C

Explanation: This is a typical Type-1 Cross Site Scripting attack. This kind of cross-site scripting hole is also referred to as a non-persistent or reflected vulnerability, and is by far the most common type. These holes show up when data provided by a web client is used immediately by server-side scripts to generate a page of results for that user. If unvalidated user-supplied data is included in the resulting page without HTML encoding, this will allow client-side code to be injected into the dynamic page. A classic example of this is in site search engines: if one searches for a string which includes some HTML special characters, often the search string will be redisplayed on the result page to indicate what was searched for, or will at least include the search terms in the text box for easier editing. If all occurrences of the search terms are not HTML entity encoded, an XSS hole will result. 


Q223. After an attacker has successfully compromised a remote computer, what would be one of the last steps that would be taken to ensure that the compromise is not traced back to the source of the problem? 

A. Install pactehs 

B. Setup a backdoor 

C. Cover your tracks 

D. Install a zombie for DDOS 

Answer:

Explanation: As a hacker you don’t want to leave any traces that could lead back to you. 


Q224. What does the following command achieve? 

Telnet <IP Address> <Port 80> 

HEAD /HTTP/1.0 

<Return> 

<Return> 

A. This command returns the home page for the IP address specified 

B. This command opens a backdoor Telnet session to the IP address specified 

C. This command returns the banner of the website specified by IP address 

D. This command allows a hacker to determine the sites security 

E. This command is bogus and will accomplish nothing 

Answer: C

Explanation: This command is used for banner grabbing. Banner grabbing helps identify the service and version of web server running. 


Q225. Which of the following activities would not be considered passive footprinting? 

A. Search on financial site such as Yahoo Financial 

B. Perform multiple queries through a search engine 

C. Scan the range of IP address found in their DNS database 

D. Go through the rubbish to find out any information that might have been discarded 

Answer: C

Explanation: Passive footprinting is a method in which the attacker never makes contact with the target. Scanning the targets IP addresses can be logged at the target and therefore contact has been made. 


Most recent 312-50 book:

Q226. If you come across a sheepdip machaine at your client site, what would you infer? 

A. A sheepdip computer is used only for virus checking. 

B. A sheepdip computer is another name for honeypop. 

C. A sheepdip coordinates several honeypots. 

D. A sheepdip computer defers a denial of service attack. 

Answer: A

Explanation: Also known as a footbath, a sheepdip is the process of checking physical media, such as floppy disks or CD-ROMs, for viruses before they are used in a computer. Typically, a computer that sheepdips is used only for that process and nothing else and is isolated from the other computers, meaning it is not connected to the network. Most sheepdips use at least two different antivirus programs in order to increase effectiveness. 


Q227. Which of the following is the best way an attacker can passively learn about technologies used in an organization? 

A. By sending web bugs to key personnel 

B. By webcrawling the organization web site 

C. By searching regional newspapers and job databases for skill sets technology hires need to possess in the organization 

D. By performing a port scan on the organization's web site 

Answer: C

Explanation: Note: Sending web bugs, webcrawling their site and port scanning are considered "active" attacks, the question asks "passive" 


Q228. You run nmap port Scan on 10.0.0.5 and attempt to gain banner/server information from services running on ports 21, 110 and 123. 

Here is the output of your scan results: 

Which of the following nmap command did you run? 

A. nmap -A -sV -p21,110,123 10.0.0.5 

B. nmap -F -sV -p21,110,123 10.0.0.5 

C. nmap -O -sV -p21,110,123 10.0.0.5 

D. nmap -T -sV -p21,110,123 10.0.0.5 

Answer: C


Q229. Anonymizer sites access the Internet on your behalf, protecting your personal information from disclosure. An anonymizer protects all of your computer's identifying information while it surfs for you, enabling you to remain at least one step removed from the sites you visit. 

You can visit Web sites without allowing anyone to gather information on sites visited by you. Services that provide anonymity disable pop-up windows and cookies, and conceal visitor's IP address. 

These services typically use a proxy server to process each HTTP request. When the user requests a Web page by clicking a hyperlink or typing a URL into their browser, the service retrieves and displays the information using its own server. The remote server (where the requested Web page resides) receives information on the anonymous Web surfing service in place of your information. 

In which situations would you want to use anonymizer? (Select 3 answers) 

A. Increase your Web browsing bandwidth speed by using Anonymizer 

B. To protect your privacy and Identity on the Internet 

C. To bypass blocking applications that would prevent access to Web sites or parts of sites that you want to visit. 

D. Post negative entries in blogs without revealing your IP identity 

Answer: BCD


Q230. One of your junior administrator is concerned with Windows LM hashes and password cracking. In your discussion with them, which of the following are true statements that you would point out? 

Select the best answers. 

A. John the Ripper can be used to crack a variety of passwords, but one limitation is that the output doesn't show if the password is upper or lower case. 

B. BY using NTLMV1, you have implemented an effective countermeasure to password cracking. 

C. SYSKEY is an effective countermeasure. 

D. If a Windows LM password is 7 characters or less, the hash will be passed with the following characters, in HEX- 00112233445566778899. 

E. Enforcing Windows complex passwords is an effective countermeasure. 

Answer: ACE

Explanations: 

John the Ripper can be used to crack a variety of passwords, but one limitation is that the output doesn't show if the password is upper or lower case. John the Ripper is a very effective password cracker. It can crack passwords for many different types of operating systems. However, one limitation is that the output doesn't show if the password is upper or lower case. BY using NTLMV1, you have implemented an effective countermeasure to password cracking. NTLM Version 2 (NTLMV2) is a good countermeasure to LM password cracking (and therefore a correct answer). To do this, set Windows 9x and NT systems to "send NTLMv2 responses only". SYSKEY is an effective countermeasure. It uses 128 bit encryption on the local copy of the Windows SAM. If a Windows LM password is 7 characters or less, the has will be passed with the following characters: 0xAAD3B435B51404EE Enforcing Windows complex passwords is an effective countermeasure to password cracking. Complex passwords are- greater than 6 characters and have any 3 of the following 4 items: upper case, lower case, special characters, and numbers.