Top Refresh 312-50 vce Reviews!

EC-Council 312-50 exam certification is the fantasy of each of the IT aspirants. In case you are a task hunter who are additionally eager to obtain your EC-Council EC-Council certificate. Please participate in Pass4sures on the internet course. You will get a large mark that guarantee any wonderful success.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/312-50-test is very comprehensive.

2021 Apr 312-50 free download

Q431. BankerFox is a Trojan that is designed to steal users' banking data related to certain banking entities. 

When they access any website of the affected banks through the vulnerable Firefox 3.5 browser, the Trojan is activated and logs the information entered by the user. All the information entered in that website will be logged by the Trojan and transmitted to the attacker's machine using covert channel. 

BankerFox does not spread automatically using its own means. It needs an attacking user's intervention in order to reach the affected computer. 

What is the most efficient way an attacker located in remote location to infect this banking Trojan on a victim's machine? 

A. Physical access - the attacker can simply copy a Trojan horse to a victim's hard disk infecting the machine via Firefox add-on extensions 

B. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer 

C. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer 

D. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer 

E. Downloading software from a website? An attacker can offer free software, such as shareware programs and pirated mp3 files 

Answer: E


Q432. Which of the following would be the best reason for sending a single SMTP message to an address that does not exist within the target company? 

A. To create a denial of service attack. 

B. To verify information about the mail administrator and his address. 

C. To gather information about internal hosts used in email treatment. 

D. To gather information about procedures that are in place to deal with such messages. 

Answer:

Explanation: The replay from the email server that states that there is no such recipient will also give you some information about the name of the email server, versions used and so on. 


Q433. On a default installation of Microsoft IIS web server, under which privilege does the web server software execute? 

A. Everyone 

B. Guest 

C. System 

D. Administrator 

Answer: C

Explanation: If not changed during the installation, IIS will execute as Local System with way to high privileges. 


Q434. home/root # traceroute www.targetcorp.com <http://www.targetcorp.com> 

traceroute to www.targetcorp.com <http://www.targetcorp.com> (192.168.12.18), 64 hops may, 40 byte packets 1 router.anon.com (192.13.212.254) 1.373 ms 1.123 ms 1.280 ms 2 192.13.133.121 (192.13.133.121) 3.680 ms 3.506 ms 4.583 ms 3 firewall.anon.com (192.13.192.17) 127.189 ms 257.404 ms 208.484 ms 4 anon-gw.anon.com (192.93.144.89) 471.68 ms 376.875 ms 228.286 ms 5 fe5-0.lin.isp.com (192.162.231.225) 2.961 ms 3.852 ms 2.974 ms 6 fe0-0.lon0.isp.com (192.162.231.234) 3.979 ms 3.243 ms 4.370 ms 7 192.13.133.5 (192.13.133.5) 11.454 ms 4.221 ms 3.333 ms 6 * * * 7 * * * 8 www.targetcorp.com <http://www.targetcorp.com> (192.168.12.18) 5.392 ms 3.348 ms 3.199 ms 

Use the traceroute results shown above to answer the following question: 

The perimeter security at targetcorp.com does not permit ICMP TTL-expired packets out. 

A. True 

B. False 

Answer: A

Explanation: As seen in the exhibit there is 2 registrations with timeout, this tells us that the firewall filters packets where the TTL has reached 0, when you continue with higher starting values for TTL you will get an answer from the target of the traceroute. 


Q435. Exhibit: 

Study the following log extract and identify the attack. 

A. Hexcode Attack 

B. Cross Site Scripting 

C. Multiple Domain Traversal Attack 

D. Unicode Directory Traversal Attack 

Answer: D

Explanation: The “Get /msadc/……/……/……/winnt/system32/cmd.exe?” shows that a Unicode Directory Traversal Attack has been performed. 


Renovate 312-50 sample question:

Q436. Which of the following tool would be considered as Signature Integrity Verifier (SIV)? 

A. Nmap 

B. SNORT 

C. VirusSCAN 

D. Tripwire 

Answer: D


Q437. Access control is often implemented through the use of MAC address filtering on wireless Access Points. Why is this considered to be a very limited security measure? 

A. Vendors MAC address assignment is published on the Internet. 

B. The MAC address is not a real random number. 

C. The MAC address is broadcasted and can be captured by a sniffer. 

D. The MAC address is used properly only on Macintosh computers. 

Answer: C


Q438. Exhibit: 

Based on the following extract from the log of a compromised machine, what is the hacker really trying to steal? 

A. har.txt 

B. SAM file 

C. wwwroot 

D. Repair file 

Answer:

Explanation: He is actually trying to get the file har.txt but this file contains a copy of the SAM file. 


Q439. Which definition among those given below best describes a covert channel? 

A. A server program using a port that is not well known. 

B. Making use of a protocol in a way it is not intended to be used. 

C. It is the multiplexing taking place on a communication link. 

D. It is one of the weak channels used by WEP which makes it insecure. 

Answer:

Explanation: A covert channel is described as: "any communication channel that can be exploited by a process to transfer information in a manner that violates the systems security policy." 

Essentially, it is a method of communication that is not part of an actual computer system design, but can be used to transfer information to users or system processes that normally would not be allowed access to the information. 


Q440. What type of session hijacking attack is shown in the exhibit? 

A. Session Sniffing Attack 

B. Cross-site scripting Attack 

C. SQL Injection Attack 

D. Token sniffing Attack 

Answer: A