[Free] 400-051 Cisco free practice test 1-15 (Apr 2021)

Simulation of 400-051 question materials and dumps for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 400-051 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Collaboration exam Today!

2021 Apr 400-051 Study Guide Questions:

Q1. Which two call processing features have a lower priority than the Do Not Disturb settings on a Cisco IP phone? (Choose two.) 

A. park reversion for a locally parked call 

B. hold reversion 

C. intercom 

D. pickup notification 

E. terminating side of a call back 

F. originating side of a call back 

Answer: DE 


Q2. Which statement describes DTMF processing on Cisco Unified Contact Center Express with supported SIP-based agent IP phones that are registered to Cisco Unified Communications Manager? 

A. Cisco Unified CCX receives the DTMF digits via SIP NOTIFY messages. 

B. Cisco Unified CCX receives the DTMF digits in the RTP payload based on RFC 2833. 

C. Cisco Unified CCX receives the DTMF digits via JTAPI messages. 

D. Cisco Unified CCX receives the DTMF digits via SIP INFO messages. 

E. Cisco Unified CCX receives the DTMF digits as part of the audio encoding in the RTP stream. 

Answer: C 


Q3. Which call processing feature overrides the Do Not Disturb settings on a Cisco IP phone? 

A. park reversion for remotely parked calls by a shared line 

B. hold reversion 

C. remotely placed pickup request by a shared line 

D. pickup notification 

E. terminating side of a call back 

Answer: B 


Q4. Refer to the exhibit. 


Assume that the serial interface link bandwidth is full T1. What is the maximum amount of bandwidth allowed for priority queuing of RTP packets with a DSCP value of EF? 

A. 33% of 1.544 Mb/s 

B. 5% of 1.544 Mb/s 

C. 38% of 1.544 Mb/s 

D. 62% of 1.544 Mb/s 

E. 0% of 1.544 Mb/s 

Answer: A 


Q5. Which two enterprise presence domains can federate with Cisco IM and Presence by using SIP? (Choose two.) 

A. AOL 

B. Microsoft OCS 

C. IBM Sametime 

D. Cisco WebEx Connect 

E. Google Talk 

F. Cisco Unified Presence 8.X Releases 

Answer: AB 


400-051 download

Avant-garde 400-051 test questions:

Q6. Refer to the exhibit. 


All displayed devices are registered to the same Cisco Unified Communications Manager server and the phones are engaged in an active call. Assume that the provided configurations exist at the phone line level and multicast MOH is disabled cluster wide. 

Which description of what will happen when the user of IP phone A presses the Hold soft key is true? 

A. IP phone B receives audio source 2 from MOH server A. 

B. IP phone B receives audio source 3 from MOH server A. 

C. IP phone B receives audio source 2 from MOH server B. 

D. IP phone B receives audio source 3 from MOH server B. 

E. IP phone B receives audio source 1 from MOH server A. 

Answer: C 


Q7. Which Cisco Unified Contact Center Express core system software component communicates with Cisco Agent Desktop for agent state control and call control? 

A. Unified CCX Engine 

B. Database 

C. Monitoring 

D. Recording 

E. RmCm 

Answer: A 


Q8. Which protocol does the Cisco Jabber client use, in conjunction with Cisco IM and Presence, to deliver enterprise-class instant messaging services? 

A. SIP 

B. CTI/QBE 

C. XMPP 

D. IRC 

E. ICQ 

Answer: C 


Q9. Which SIP reason phrase maps to SIP response reason code 181? 

A. Ringing 

B. Call is Being Forwarded 

C. Session in Progress 

D. Unknown Number 

E. Call Does not Exist 

Answer: B 


Q10. What is the maximum number of Cisco Unified Communications Manager subscriber pairs in a megacluster deployment? 

A. 4 

B. 8 

C. 12 

D. 16 

E. 32 

Answer: B 


400-051 practice exam

Real 400-051 practice test:

Q11. Assume a 30-millisecond voice payload, 6 bytes for the Layer 2 header, 1 byte for the end-of-frame flag, and the IP, UDP, and RTP headers are compressed to 2 bytes, how much bandwidth should be allocated to the strict priority queue for eight VoIP calls that use a 

G.729 codec over a multilink PPP link with cRTP enabled? 

A. 121.6 kb/s 

B. 92.8 kb/s 

C. 88.4 kb/s 

D. 83.2 kb/s 

E. 78.4 kb/s 

Answer: D 


Q12. Refer to the exhibit. 


You received this debug output to troubleshoot a Cisco IOS MGCP gateway call quality issue at a customer site. Which statement about this message is true? 

A. The MGCP gateway is responding to an RQNT message from Cisco Unified Communications Manager to poll the call statistics of an active call. 

B. The MGCP gateway is responding to an AUEP message from Cisco Unified Communications Manager to poll the call statistics of a terminating call. 

C. The MGCP gateway is responding to an MDCX message from Cisco Unified Communications Manager during a call setup. 

D. The MGCP gateway is responding to an AUCX message from Cisco Unified Communications Manager about an active call. 

E. The MGCP gateway is responding to a DLCX message from Cisco Unified Communications Manager about a terminating call. 

Answer: E 


Q13. What is the minimum number of TCP sessions needed to complete a H.323 call between two H.323 gateways using slow start? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: C 


Q14. Which mechanism enables the Cisco Unified CCX Cisco Agent Desktop application to obtain a copy of the RTP packet stream directly from a supported IP phone? 

A. SPAN port monitoring 

B. desktop monitoring 

C. remote SPAN monitoring 

D. reflector port monitoring 

E. ESPAN monitoring 

Answer: B 


Q15. Refer to the exhibit. 


A user is going through a series of dialing steps on a SIP Type B IP phone (for example, a Cisco 7975) to call an SCCP IP phone. Both phones are registered to the same Cisco Unified Communications Manager cluster. Assuming the calling SIP phone is associated with a SIP dial rule with a pattern value of 2001, which statement about how digits are forwarded to Cisco Unified Communications Manager for further call processing is true? 

A. As each digit is pressed on the SIP IP phone, it is sent to Cisco Unified Communications Manager in a SIP NOTIFY message as a KPML event. 

B. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, and then send each digit to Cisco Unified Communications Manager as a separate KPML event in a SIP NOTIFY message. 

C. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, or for the Dial softkey to be selected before sending all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. 

D. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, or for the Dial softkey to be selected before sending the first digit in a SIP INVITE and the subsequent digits in SIP INFORMATION messages. 

E. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, and then send all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. 

Answer: E