Mar 2021 updated: Testking Cisco 400-101 latest exam 201-210

400-101 test is a bit more being a occupation concentrated 1; individuals who seem to entire this unique Cisco are usually to generally be chosen within the month or so by simply persons wanting practical providers regarding BladeCenter technology. Every one of the competencies tested during 400-101 test originate as cellular phone and also fundamentals for BladeCenter and also visit until eventually that it is troubleshooting and also care.

2021 Mar 400-101 exam topics

Q201. DRAG DROP 

Drag and drop each BGP attribute on the left to the matching description on the right. 

Answer: 


Q202. Which two statements best describes the difference between active mode monitoring and passive mode monitoring? (Choose two.) 

A. Active mode monitoring is the act of Cisco PfR gathering information on user packets assembled into flows by NetFlow. 

B. Active mode monitoring uses IP SLA probes for obtaining performance characteristics of the current exit WAN link. 

C. Passive mode monitoring uses IP SLA to generate probes for the purpose of obtaining information regarding the characteristics of the WAN links. 

D. Passive mode monitoring uses NetFlow for obtaining performance characteristics of the exit WAN links. 

Answer: B,D 


Q203. Which option describes the effect of the OSPF default-information originate always command? 

A. It creates a stub area. 

B. It configures the device to advertise a default route regardless of whether it exists in the routing table. 

C. It configures the device to automatically redistribute a default route. 

D. It adds a static default route to the device configuration. 

Answer:

Explanation: 

default-information originate 

To generate a default external route into an Open Shortest Path First (OSPF) routing domain, use the default-information originate command in router configuration mode. To disable this feature, use the no form of this command. 

default-information originate [always] metric metric-value [ metric-type type-value ] [ route-map map-name ] 

Syntax Description 

always (Optional) Always advertises the default route regardless of whether the software has a default route. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipv6/command/ipv6-cr-book/ipv6-d2.html 


Q204. Which two statements are true about unicast RPF? (Choose two.) 

A. Unicast RPF requires CEF to be enabled. 

B. Unicast RPF strict mode works better with multihomed networks. 

C. Unicast RPF strict mode supports symmetric paths. 

D. Unicast RPF strict mode supports asymmetric paths. 

E. CEF is optional with Unicast RPF, but when CEF is enabled it provides better performance. 

Answer: A,C 

Explanation: 

Unicast RPF requires Cisco express forwarding (CEF) to function properly on the router. 

Strict Versus Loose Checking Mode 

The Unicast RPF in Strict Mode feature filters ingress IPv4 traffic in strict checking mode and forwards packets only if the following conditions are satisfied. 

. An IPv4 packet must be received at an interface with the best return path (route) to the packet source (a process called symmetric routing). There must be a route in the Forwarding Information Base (FIB) that matches the route to the receiving interface. Adding a route in the FIB can be done via static route, network statement, or dynamic routing. 

. IPv4 source addresses at the receiving interface must match the routing entry for the interface. 

References: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/security/configuration/guide/fsecur_c/scfrpf. html 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/srpf_gsr.html 


Q205. Refer to the exhibit. 

What is a reason for the RIB-failure? 

A. CEF is not enabled on this router. 

B. The route 10.100.1.1/32 is in the routing table, but not as a BGP route. 

C. The routing table has yet to be updated with the BGP route. 

D. The BGP route is filtered inbound and hence is not installed in the routing table. 

Answer:

Explanation: 

A rib-failure occurs when BGP tries to install the bestpath prefix into the RIB, but the RIB rejects the BGP route because a route with better administrative distance already exists in the routing table. An inactive Border Gateway Protocol (BGP) route is a route that is not installed in the RIB, but is installed in the BGP table as rib-failure. Example Topology Router 1 (R1) and router 2 (R2) have two parallel links; one links runs BGP AS 65535 and the other link runs Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) AS 1. Both BGP and EIGRP are advertising the network 10.1.1.1/32 on R1. 

R2 learns about the 1.1.1.1/32 route through both EIGRP and BGP, but installs only the EIGRP route in the routing table because of the lower administrative distance. Since the BGP route is not installed in the R2 routing table, the route appears as a rib-failure in the R2 BGP table. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/116146-config-bgp-next-hop-00.html 


Updated 400-101 practice:

Q206. Which service is disabled by the no service tcp-small-servers command? 

A. the finger service 

B. the Telnet service 

C. the Maintenance Operation Protocol service 

D. the chargen service 

Answer:

Explanation: 

The TCP small servers are: . Echo: Echoes back whatever you type through the telnet x.x.x.x echo command. 

. Chargen: Generates a stream of ASCII data. Use the telnet x.x.x.x chargen Command.

 . DiscarD. Throws away whatever you type. Use the telnet x.x.x.x discard command. 

. DaytimE. Returns system date and time, if it is correct. It is correct if you run Network Time Protocol (NTP), or have set the date and time manually from the exec level. Use the telnet x.x.x.x daytime command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ios-nx-os-software/ios-software-releases-110/12815-23.html 


Q207. Which two statements about TCP are true? (Choose two.) 

A. TCP option must be divisible by 32. 

B. It has a 16-bit window size. 

C. Its maximum data offset is fifteen 32-bit words. 

D. It has a 32-bit window size. 

E. Its maximum data offset is ten 32-bit words. 

F. It has a 32-bit checksum field. 

Answer: B,C 


Q208. Refer to the exhibit. 

When the link between RtrB and RtrC goes down, multicast receivers stop receiving traffic from the source for multicast group 229.1.1.1.Which solution will resolve this? 

A. adding a static mroute on RtrB and RtrF 

B. adding a static unicast route on RtrB and RtrF 

C. creating a GRE tunnel between RtrB and RtrD 

D. enabling PIM sparse mode on both ends of the link between RtrB and RtrF 

Answer:

Explanation: 

For multicast traffic to flow, PIM must be enabled on all routers in the path of the multicast stream. 


Q209. Which EIGRP configuration results in subsecond failover outside of the basic routing 

protocol convergence? 

A. bfd all-interfaces 

B. timers active-time disabled 

C. timers active-time 1 

D. timers nsf route-hold 20 

Answer:


Q210. Which statement about the RPF interface in a BIDIR-PIM network is true? 

A. In a BIDIR-PIM network, the RPF interface is always the interface that is used to reach the PIM rendezvous point. 

B. In a BIDIR-PIM network, the RPF interface can be the interface that is used to reach the PIM rendezvous point or the interface that is used to reach the source. 

C. In a BIDIR-PIM network, the RPF interface is always the interface that is used to reach the source. 

D. There is no RPF interface concept in BIDIR-PIM networks. 

Answer:

Explanation: 

RPF stands for "Reverse Path Forwarding". The RPF Interface of a router with respect to an address is the interface that the MRIB indicates should be used to reach that address. In the case of a BIDIR-PIM multicast group, the RPF interface is determined by looking up the Rendezvous Point Address in the MRIB. The RPF information determines the interface of the router that would be used to send packets towards the Rendezvous Point Link for the group. 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc5015 



see more http://www.2passeasy.com/exam/400-101/