[Jun 2021] 400 101 ccie

Cause all that matters here is passing the Cisco passleader 400 101 exam. Cause all that you need is a high score of ccie 400 101 dumps CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Testking passleader 400 101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/400-101-test is very comprehensive.

Q361. Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. There is an MPLS network that is running 6PE, and the ingress PE router has no mpls ip propagate-ttl. 

B. There is an MPLS network that is running 6VPE, and the ingress PE router has no mpls ip propagate-ttl. 

C. There is an MPLS network that is running 6PE or 6VPE, and the ingress PE router has mpls ip propagate-ttl. 

D. There is an MPLS network that is running 6PE, and the ingress PE router has mpls ip propagate-ttl. 

E. There is an MPLS network that is running 6VPE, and the ingress PE router has mpls ip propagate-ttl. 

Answer:

Explanation: 

The second hop shows and IPV6 address over MPLS, so we know that there is an MPLS network running 6PE or 6VPE. And because the second and third hops show up in the traceroute. Then TTL is being propagated because if the “no ip propagate-ttl” command was used these devices would be hidden in the traceroute. 


Q362. Refer to the exhibit. 

Which action must you take to enable the WAN link to function properly? 

A. Enter a clock rate on the DCE interface. 

B. Enter a clock rate on the DTE interface. 

C. Enter a compression algorithm on both interfaces. 

D. Configure both interfaces for HDLC encapsulation. 

Answer:

Explanation: 

When connecting a serial cable to the serial interface of the router, clocking is provided by an external device, such as a CSU/DSU device. A CSU/DSU (Channel Service Unit/Data Service Unit) is a digital-interface device used to connect a router to a digital circuit. The router is the DTE (Data Terminal Equipment) and the external device is the DCE (Data Communications Equipment), where the DCE provides the clocking. However, in some cases we might connect two routers back-to-back using the routers’ serial interfaces (Example. Inside the router labs). Each router is a DTE by default. Since clocking is required to enable the interface, one of the two routers should function as DCE and should provide clocking. This can be done by using the "clock rate" command, from the interface configuration mode. 

Reference: http://www.omnisecu.com/cisco-certified-network-associate-ccna/how-to-configure-router-serial-interfaces.php 


Q363. Which option is an incorrect design consideration when deploying OSPF areas? 

A. area 1 - area 0 - MPLS VPN backbone - area 0 - area 2 

B. area 1 - MPLS VPN backbone - area 2 

C. area 1 - MPLS VPN backbone - area 1 

D. area 2 - area 0 - MPLS VPN backbone - area 1 

E. area 0 - area 2 - MPLS VPN superbackbone - area 1 

Answer:

Explanation: 

In the case of MPLS-VPN Backbone as The OSPF superbackbone behaves exactly like Area 0 in regular OSPF, so we cannot have two different area 0’s that are not directly connected to each other. When area 0 connects to the superbackbone, it simply becomes an extension of area 0. 


Q364. Which two statements are true about VPLS? (Choose two.) 

A. It can work over any transport that can forward IP packets. 

B. It provides integrated mechanisms to maintain First Hop Resiliency Protocols such as HSRP, VRRP, or GLBP. 

C. It includes automatic detection of multihoming. 

D. It relies on flooding to propagate MAC address reachability information. 

E. It can carry a single VLAN per VPLS instance. 

Answer: D,E 

Explanation: 

VPLS relies on flooding to propagate MAC address reachability information. Therefore, flooding cannot be prevented. 

VPLS can carry a single VLAN per VPLS instance. To multiplex multiple VLANs on a single instance, VPLS uses IEEE QinQ. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/switches/nexus-7000-series-switches/white_paper_c11-574984.html 


Q365. Which statement about BGP and diverse path advertisement is true? 

A. The BGP best-path selection must be disabled. 

B. The BGP best-path selection algorithm has been changed to always ignore the IGP metric. 

C. The BGP best-path selection algorithm has been changed so that two BGP paths can be flagged as best in the BGP table. 

D. The BGP best-path selection algorithm has not been changed. 

E. The BGP best-path selection is disabled for BGP routes for which the feature is enabled. 

Answer:

Explanation: 

The BGP Diverse Path Using a Diverse-Path Route Reflector feature allows BGP to distribute an alternative path other than the best path between BGP speakers when route reflectors are deployed. This additional path is added to the best-path, and the best path algorithm still remains unchanged. 


Q366. Which cache aggregation scheme is supported by NetFlow ToS-based router aggregation? 

A. prefix-port 

B. AS 

C. protocol port 

D. destination prefix 

Answer:


Q367. Which address is a MAC address that is mapped from an IPv6 address (RFC 2464)? 

A. 3333.FF17.FC0F 

B. FFFE. FF17.FC0F 

C. FF34.3333.FF17 

D. FF7E.FF17.FC0F 

Answer:

Explanation: 

An IPv6 packet with a multicast destination address DST, consisting of the sixteen octets DST through DST, is transmitted to the Ethernet multicast address whose first two octets are the value 3333 hexadecimal and whose last four octets are the last four octets of DST. 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc2464 


Q368. Which two are features of DMVPN? (Choose two.) 

A. It does not support spoke routers behind dynamic NAT. 

B. It requires IPsec encryption. 

C. It only supports remote peers with statically assigned addresses. 

D. It supports multicast traffic. 

E. It offers configuration reduction. 

Answer: D,E 

Explanation: 

DMVPN Hub-and-spoke deployment model: In this traditional topology, remote sites (spokes) are aggregated into a headend VPN device at the corporate headquarters (hub). Traffic from any remote site to other remote sites would need to pass through the headend device. Cisco DMVPN supports dynamic routing, QoS, and IP Multicast while significantly reducing the configuration effort. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/security/dynamic-multipoint-vpn-dmvpn/data_sheet_c78-468520.html 


Q369. Which implementation can cause packet loss when the network includes asymmetric routing paths? 

A. the use of ECMP routing 

B. the use of penultimate hop popping 

C. the use of Unicast RPF 

D. disabling Cisco Express Forwarding 

Answer:

Explanation: 

When administrators use Unicast RPF in strict mode, the packet must be received on the interface that the router would use to forward the return packet. Unicast RPF configured in strict mode may drop legitimate traffic that is received on an interface that was not the router's choice for sending return traffic. Dropping this legitimate traffic could occur when asymmetric routing paths are present in the network. 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/unicast-rpf.html 


Q370. DRAG DROP 

Drag and drop the TACACS+ configuration command on the left to the correct function it performs on the right. 

Answer: