[Improve] how to pass 70-486

High quality of 70-486 exam guide materials and practice exam for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-486 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications exam Today!

2016 May 70-486 Study Guide Questions:

Q76. - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application in Visual Studio 2012. The application supports multiple cultures. 

The application contains three resource files in the Resources directory: 

ProductDictionary.resx 

ProductDictionary.es.resx 

ProductDictionary.fr.resx 

Each file contains a public resource named Currency with the localized currency symbol. 

The application is configured to set the culture based on the client browser settings. 

The application contains a controller with the action defined in the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to set ViewBag.LocalizedCurrency to the localized currency contained in the resource files. 

Which code segment should you add to the action at line 03? 

A. ViewBag.LocaIizedCurrency = Resources.ProductDictionary.Currency; 

B. VievBag.LocalizedCurrency = HttpContext.GetGlobalResourceObject("ProductDictionary", "Currency", new System.Globalization.CultureInfo(Men")); 

C. VievBag.LocalizedCurrency = HttpContext.GetLocalResourceObject("ProductDictionary", "Currency"); 

D. ViewBag.LocalizedCurrency = HttpContext.GetGlobalResourceObject("ProductDictionary", "Currency"); 

Answer: A 


Q77. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application in Visual Studio 2012. The application processes data for a bakery and contains a controller named BagelController.es that has several actions. The GetBagel action is defined in the following code segment. 


The GetBagel action is the only action that should be accessed via a URL pattern. Routes 

to the other actions in the controller must be suppressed. 

The default route must map to HomeController and the Index action. 

You need to build the routes. 

Which three code segments should you use in sequence? (To answer, move the 

appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the 

correct order.) 


Answer: 



Q78. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application that authenticates a user by using claims-based authentication. 

The application must: 

. Use Windows Identity Foundation 4.5. 

. Support the Windows Azure Access Control Service. You need to implement authentication. 

You have the following code: 


Which code segments should you include in Target 1, Target 2, Target 3 and Target 4 to build the class constructor? To answer, drag the appropriate code segment to the correct targets in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q79. - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application that enables you to edit and save a 

student object. 

The application must not retrieve student objects on an HTTP POST request. 

You need to implement the controller. 

Which code segment should you use? (Each correct answer presents a complete solution. 

Choose all that apply.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C,D 


Q80. - (Topic 4) 

You are preparing for the deployment of an ASP.NET MVC application. You need to generate a deployment manifest. 

Which command-line tool should you use? 

A. Mage.exe 

B. Ngen.exe 

C. ALexe 

D. Resgen.exe 

Answer: C 

Explanation: Al.exe generates a file with an assembly manifest from one or more files that are either resource files or Microsoft intermediate language (MSIL) files. 


70-486  exam guide

Improved mcsd 70-486 book:

Q81. - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application. 

You need to authenticate clients by using an ASP.NET membership database. 

Which authentication method should you implement? 

A. Kerberos 

B. Forms 

C. Basic 

D. Windows 

Answer: B 


Q82. HOTSPOT - (Topic 4) 

You are using the features of the IIS SEO Toolkit to configure the website. You need to exclude search engines from indexing parts of website. 

What should you do? (To answer, select the appropriate option from the drop-down list in the answer area.) 


Answer: 



Q83. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application in a web farm. The application has a page that accepts a customer’s order, processes it, and then redirects the browser to a page where the order is displayed along with the shipping information. 

The order information should be available only to the page where the order is displayed. 

You need to store state and configure the application. 

What should you do? To answer, drag the appropriate item to the correct location. Each item may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q84. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC web application that requires HTML elements to take on new behaviors. These should be implemented with a behavior script in a page that is only for Microsoft Internet Explorer users. 

The colorchange.js script uses the Microsoft CSS vendor-specific Behavior extension. You need to apply the script with CSS. 

You need to use the script to change the color of text. 

You have the following markup: 


Which styles should you include in Target 1 and Target 2 to complete the markup? (To answer, drag the appropriate styles to the correct targets. Each style may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 



Q85. - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application that uses forms authentication. The 

application uses SQL queries that display customer order data. 

Logs show there have been several malicious attacks against the servers. 

You need to prevent all SQL injection attacks from malicious users against the application. 

How should you secure the queries? 

A. Check the input against patterns seen in the logs and other records. 

B. Escape single quotes and apostrophes on all string-based input parameters. 

C. Implement parameterization of all input strings. 

D. Filter out prohibited words in the input submitted by the users. 

Answer: C 

Explanation: SQL Injection Prevention, Defense Option 1: Prepared Statements (Parameterized Queries) The use of prepared statements (aka parameterized queries) is how all developers should first be taught how to write database queries. They are simple to write, and easier to understand than dynamic queries. Parameterized queries force the developer to first define all the SQL code, and then pass in each parameter to the query later. This coding style allows the database to distinguish between code and data, regardless of what user input is supplied. 

Prepared statements ensure that an attacker is not able to change the intent of a query, even if SQL commands are inserted by an attacker. 

Reference: SQL Injection Prevention Cheat Sheet


2passeasy.com

100% Guarantee questions 70-486:

Q86. - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application. 

The application must allow users to enter HTML in a feedback text box only. 

You need to disable request validation. 

What should you do? 

A. Use the HttpRequest.Form property to read the unvalidated form value. 

B. Apply and set the Validatelnput attribute on the controller action to FALSE. 

C. Use the HttpRequest.Unvalidated property to read the unvalidated form value. 

D. Apply and set the CausesValidation attribute on the controller action to FALSE. 

Answer: C 

Explanation: The HttpRequest.Unvalidated Property provides access to HTTP request values without triggering request validation. 


Q87. - (Topic 4) 

You are designing a distributed banking application that handles multiple customers. A user may log on to the site to perform activities such as checking balances, performing transactions, and other activities that must be done securely. 

The application must store secure information that is specific to an individual user. The data must be automatically and securely purged when the user logs off. 

You need to save transient information in a secure data store. 

Which data store should you use? 

A. NET session state 

B. NET profile properties 

C. NET application state 

D. Shared database 

Answer: A 


Q88. DRAG DROP - (Topic 3) 

You need to ensure that the transcode.exe utility is installed before the worker role starts. You have the following markup: 


Which markup segments should you include in Target 1, Target 2, Target 3, Target 4 and Target 5 to implement the startup task? To answer, drag the appropriate markup segments to the correct targets. Each markup segments may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Topic 4, Mixed Questions 


Q89. HOTSPOT - (Topic 4) 

You are developing an ASP.NET MVC application that authenticates a user by using claims-based authentication. 

The application must: 

. Use Windows Identity Foundation 4.5. 

. Support the Windows Azure Access Control Service. 

You need to implement authentication. 

How should you build the class constructor? (To answer, select the appropriate option from the drop-down list in the answer area.) 



Answer: 



Q90. DRAG DROP - (Topic 3) 

You need to ensure that the transcode.exe utility is installed before the worker role starts. 

How should you implement the startup task? (To answer, drag the appropriate values to the correct element or attribute. Each value may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 




see more http://www.2passeasy.com/exam/70-486/