Ultimate Guide: 70-511 dumps

Exam Code: 70-511 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-511 Exam.

2016 Sep 70-511 dumps free download pdf:

Q161. - (Topic 2) 

You are deploying a Windows Forms application. You use the Publishing wizard within Visual Studio to configure ClickOnce options. 

You need to ensure that a custom zone is created with specific permissions within the security tab of Visual Studio. 

What should you do? 

A. Enable the ClickOnce security settings. Then edit the deployment.application file. 

B. Disable the ClickOnce security settings. Then edit the deployment.application file. 

C. Enable the ClickOnce security settings. Choose the "This is a Full Trust Application" radio button. Then edit the app.manifest file. 

D. Enable the ClickOnce security settings. Choose the "This is a Partial Trust Application" radio button. Then edit the app.manifest file. 

Answer: D 


Q162. - (Topic 2) 

You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

A user control responds to a click event. The click event handler sets the Handled property to True. 

You need to ensure that a parent control responds to the event after the user control's handler executes. 

What should you do? 

A. Add a bubbling routed event handler to the parent control. 

B. Programmatically add an event handler to the parent control and set the HandledEventsToo property to True. 

C. Add a tunneling routed event handler to the parent control. 

D. Programmatically add an event handler to the parent control and set the HandledEventsToo property to False. 

Answer: B 

Explanation: Explanation/Reference: 

For most common handler scenarios, marking an event as handled by setting Handled to 

true will "stop" routing for either a tunneling route or a bubbling route, and also for any 

event that is handled at a point in the route by a class handler. 

However, there is a "handledEventsToo" mechanism whereby listeners can still run 

handlers in response to routed events where Handled is true in the event data. 

In other words, the event route is not truly stopped by marking the event data as handled. 

You can only use the handledEventsToo mechanism in code, or in an EventSetter: 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms742806.aspx 


Q163. - (Topic 1) 

You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

The application has several visual controls on a main page. 

You need to restyle all of the Ul-related elements on the main page at run time. 

Which class should you use to reference all these elements in a single call? 

A. visualTreeHelper 

B. LogicalTreeHelper 

C. UIElement 

D. ContentElement 

Answer: C 


Q164. - (Topic 1) 

You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) 

application. 

You write the following code fragment. (Line numbers are included for reference only.) 

You need to ensure that a video file begins to play only when a user clicks Play. 

Which code fragment should you insert at line 06? 

A. < MediaElement Source="media\ numbers.TJTOV" Name="myMediaElement" Width="450" Height="250" LoadedBehavior="Play" UnloadedBehavior="Stop" Stretch="Fill'> 

B. < MediaElement Source="media\numbers.wmv" Name="myMediaElement" Width="450" Height="250" LoadedBehavior="Manual" UnloadedBehavior-"Stop" Stretch-Till"/> 

C. < MediaPlayer Source="media\ numbers, umv" Naitie="myMediaElement" Width="450" Helght="250" LoadedBehavior="Play" UnloadedBehavior="Stop" Stretch="Fill"/ > 

D. < MediaPlayer Source="media\numbers.wmv" Name="myMediaElement" Width="450" Height="250" LoadedBehavior="Manual" UnloadedBehavior="Stop" Stretch="Fill"/ > 

Answer: B 


Q165. - (Topic 1) 

You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. The application contains the following markup. 

You need to ensure that the Filter combo box is hidden when the expander is collapsed. What should you do? 

A. Add the following DataTrtgger element to the Expander control. 

<DataTrigger Binding="{Binding ElementName=Filter, Path=Visibility}= Value="Collapsed"> 

<Setter Property="Expander.IsExpanded" 

Value="False" /> 

</DataTrigger> 

B. Add the following DataTrigger element to the ComboBox control. 

DataTrigger Binding=" {Binding ElementName=Products, Path=isExpanded> 

"Value="False"> 

<Setter Property="UIElement.Visibility" 

Value="Collapsed"/> 

</DataTrigger> 

C. Add the following DataTrigger element to the ComboBox control. 

<DataTrigger Binding= "{Binding ElementName=Products, Path=Visibility}" 

Value="Collapsed"> 

<Setter Property="Expander.IsExpanded" 

Value="False"/> 

</DataTrigger> 

D. Add the following DataTrigger element to the Expander control. 

<DataTrigger Binding="{Binding ElementName=Filter, Path=isExpanded} " Value="False"> 

<Setter Property="UIElementVisibility" 

Value="Collapsed" /> 

</DataTrigger> 

Answer: B 


2passeasy.com

Most up-to-date exam 70-511 study material:

Q166. - (Topic 1) 

You are creating a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

A control periodically appears to alert the user of status changes within the application. 

You need to specify that each time the control appears, it fades out within half a second. 

Which markup segment should you add to the Storyboard element of the control? 

A. <DoubleAnimation Storyboard.TargetProperty="Opacity" 

From="0" To=".5" /> 

B. <DoubleAn^mation Storyboard.rargetProperty="Opacity" 

From="l" To="0" Duration="0:0:.5" 

RepeatBehavior="Forever" /> 

C. <DoubleAnimation Storyboard.TargetProperty="Opacity" 

From"l" To="0" Duration"0:0:.5" /> 

D. <DoubleAnimation Storyboard. TargetProperty="Opacity" 

From="1" To="0" Duration="0:0:.5" 

RepeatBehavior="0:0:5" /> 

Answer: C 


Q167. - (Topic 1) 

You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

You want to localize the application to use the German locale settings. 

You need to allow the ResourceManager class to retrieve a neutral German locale version of the text to be displayed in the user interface (UI). 

Which file should you add to the project? 

A. Resources.de.xml 

B. Resources.de-DE.xml 

C. Resources.de.resx 

D. Resources.de-DE.resx 

Answer: C 


Q168. - (Topic 1) 

You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

The application uses the drag-and-drop functionality. 

You need to identify which enumeration member must be used to meet the following requirements: 

Ensure that the data from the drag source can be copied. 

Ensure that the data from the drag source can be moved. 

Ensure that the target can be scrolled while you are dragging. 

Which enumeration member should you identify? 

A. DragAction.Cancel 

B. DragAction.Drop 

C. DragDropEffects.All 

D. DragDropEffects.None 

... 

Answer: C 


Q169. - (Topic 2) 

You have the following code in a Windows Presentation Foundation (WPF) application: 

You need to animate the ellipse. 

Which code segment should you use to declare the animation at line 12? 

A. Dim a As New DoubleAnimation () 

B. Dim a As New ColorAnimation () 

C. Dim a As AnimationTimeline 

D. Dim a As New DiscreteVectorKeyFrame() 

Answer: B 


Q170. - (Topic 2) 

You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

You need to ensure that users can view content in a book-reading format that displays two pages at a time. 

Which control should you use? 

A. FlowDocument 

B. FlowDocumentReader 

C. FlowDocumentPageViewer 

D. FlowDocumentScrollViewer 

Answer: B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/70-511/