Resources to cbt nuggets for 70-642

The actual 70-642 software of Ucertify can easily check the testee if they should master the actual TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring understanding securely and real solutions. The actual Ucertify 70-642 products are contain multiple choose. Prospect can choose diverse package products for the 70-642 pdf or perhaps 70-642 vce software according to their particular grasp from the 70-642 scenario.

2016 Jul microsoft 70-642:

Q201. - (Topic 1) 

Your network contains a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008 R2. You have an IPv6-only infrastructure that has multiple subnets. You deploy a new server named Server1. 

You need to ensure that Server1 can communicate with the client computers in all of the internal subnets. The solution must use an address that is reserved for internal networks. 

Which address should you assign? 

A. 2001::68c0:9f7c:8393:c214 

B. FC00::68c0:9f7c:8393:c214 

C. FE80::68c0:9f7c:8393:c214 

D. FF02::68c0:9f7c:8393:c214 

Answer: B 


Q202. - (Topic 4) 

Your network contains a DNS domain named contoso.com. 

An administrator installs an FTP server on a server named server2.contoso.com. 

You open DNS Manager as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that users can access the FTP server by using the URL ftp://ftp.contoso.com. 

Which type of DNS record should you add? 

A. text (TXT) 

B. well known service (WKS) 

C. host (A) 

D. pointer (PTR) 

E. service location (SRV) 

Answer: C 


Q203. - (Topic 3) 

You have 10 standalone servers that run Windows Server 2008 R2. You install the Windows Server Update Services (WSUS) server role on a server named Server1. 

You need to configure all of the servers to receive updates from Server1. 

What should you do? 

A. Configure the Windows Update settings on each server by using the Control Panel. 

B. Run the wuauclt.exe /detectnow command on each server. 

C. Run the wuauclt.exe /reauthorization command on each server. 

D. Configure the Windows Update settings on each server by using a local group policy. 

Answer: D 

Explanation: 

In a non-Active Directory environment, you can configure Automatic Updates by using any of the following methods: 

-Using Group Policy Object Editor and editing the Local Group Policy object (Computer 

Configuration > 

= Administrative Templates > Windows Components > Windows Update. ) 

-Editing the registry directly by using the registry editor (Regedit.exe) 

-Centrally deploying these registry entries by using System Policy in Windows NT 4.0 style 


Q204. - (Topic 4) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two Active 

Directory sites named Site1 and Site2. 

You have a domain-based Distributed File System (DFS) namespace named 

\\contoso.com\public that has a single namespace server located in Site1. 

You install another namespace server in Site2. 

You need to verify that the client computers in Site2 use the new namespace server. 

You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. 

Which tool should you use? 

A. Share and Storage Management 

B. DFS Management 

C. Windows Explorer 

D. Services for Network File System (NFS) 

Answer: B Explanation: 

Ref: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732863(v=ws.10).aspx 


Q205. - (Topic 2) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. 

You plan to deploy DirectAccess on Server1. 

You need to configure Windows Firewall on Server1 to support DirectAccess connections. 

What should you allow from Windows Firewall on Server1? 

A. ICMPv6 Echo Requests 

B. ICMPv6 Redirect 

C. IGMP 

D. IPv6-Route 

Answer: A 


2passeasy.com

Updated 70-642 testking pdf:

Q206. - (Topic 2) 

Your network contains a server named DC1 that has the DHCP Server server role installed. 

DC1 has a DHCP scope for the 10.10.10.0/24 network ID. 

You discover the following warning message in the Event log on DC1: "Scope, Scope1, is 98 percent full with only two IP addresses remaining." 

You need to ensure that DC1 has enough IP addresses to assign to clients. The solution must not cause any IP conflicts. 

What should you do? 

A. Configure Routing Information Protocol version 2 (RIPv2) on the router. 

B. Authorize DC1 in Active Directory. 

C. Configure Open Shortest Path First (OSPF) on the router. 

D. Modify the start address. 

E. Configure DHCP link layer-based filtering. 

F. Configure name protection. 

G. Restore the database from a backup. 

H. Compact the database. 

I. Increase the database cleanup interval. 

J. Configure a DHCP Relay Agent. 

K. Reconcile the scope. 

Answer: I 


Q207. - (Topic 3) 

You perform a security audit of a server named DC1. You install the Microsoft Network Monitor 3.0 application on DC1. 

You plan to capture all the LDAP traffic that comes to and goes from the server between 

20:00 and 07:00 the next day and save it to the E:\data.cap file. 

You create a scheduled task. You add a new Start a program action to the task. 

You need to add the application name and the application arguments to the new action. 

What should you do? 

A. Add nmcap.exe as the application name. Add the /networks * /capture LDAP /file e:\data.cap /stopwhen /timeafter 11hours line as arguments. 

B. Add netmon.exe as the application name. Add the /networks */capture LDAP /file e:\data.cap /stopwhen /timeafter 11hours line as arguments. 

C. Add nmcap.exe as the application name. Add the /networks * /capture !LDAP /file e:\data.cap / stopwhen /timeafter 11hours line as arguments. 

D. Add nmconfig.exe as the application name. Add the /networks * /capture &LDAP /file e:\data.cap / stopwhen/timeafter 11hours line as arguments. 

Answer: A 


Q208. - (Topic 2) 

Your network contains a server that runs Windows Server 2008 R2. 

You need to schedule backups of the server. The solution must ensure that multiple versions of the backup are available. 

Which two possible backup locations should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. external hard disk 

B. internal hard disk 

C. optical media 

D. remote shared folder 

E. tape drive 

Answer: A,B 


Q209. - (Topic 1) 

You are building a test environment to evaluate DNS Security Extensions (DNSSEC). You have a domain controller named Server1 that runs Windows Server 2008 R2 in your test environment. 

Server1 has the DNS Server server role installed. 

You need to configure Server1 to support the DNSSEC evaluation. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Create a new Quad-A (AAAA) DNS record. 

B. Create a new Signature (SIG) DNS record. 

C. Create a new Public key (KEY) DNS record. 

D. Create a new Well-known service (WKS) DNS record. 

Answer: B,C 


Q210. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. Contoso.com contains three domain controllers that run Windows Server 2008 R2 and three domain controllers that run Windows Server 2003. All domain controllers are configured as DNS servers. 

You configure the contoso.com zone to use DNSSEC. 

You need to ensure that the zone only replicates to DNS servers that support DNSSEC. 

What should you do first? 

A. Modify the Notify settings of the contoso.com zone. 

B. Create an application directory partition. 

C. Move the contoso.com zone to the ForestDnsZones application directory partition. 

D. Add a server certificate to the Windows Server 2003 DNS servers. 

Answer: B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/70-642/