What Up to date 98-365 Is?


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/98-365-test is very comprehensive.

Q11. In Window Server 2008 R2, the first system file to be loaded during the boot process is the ______. 

A. NTLDR 

B. Win32 

C. WinPE 

D. boot.ini 

E. ntdetect.com 

Answer:


Q12. You work as a server administrator at ABC.com. You need to install a printer in Windows Server 2008 R2. Which Control Panel app should you use? 

A. Printers and Faxes 

B. Device Manager 

C. Devices and Printers 

D. System 

E. I/O Devices 

Answer: C


Q13. Which of the following protocols is the default protocol that Active Directory uses to authenticate domain users? 

A. Kerberos 

B. MS-CHAPv2 

C. Integrated Windows Authentication 

D. RADIUS 

E. RIS 

Answer: A


Q14. Which of the following statements regarding iSCSI storage devices is TRUE? 

A. By default, TCP port 2140 is used to send SCSI commands. 

B. By default, TCP port 443 is used to send SCSI commands. 

C. By default, TCP port 3260 is used to send SCSI commands. 

D. By default, TCP port 9100 is used to send SCSI commands. 

Answer: C


Q15. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to review the log files on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Event Viewer 

Answer: D


Q16. When starting a Windows Server 8 computer you receive an error message stating that NTLDR is missing. How should you repair the computer? 

A. You should replace NTLDR using Windows PE. 

B. You should replace NTLDR using the Recovery Console. 

C. You should boot into Safe Mode and locate NTLDR. 

D. You should select the 'Last Known Good Configuration' boot option. 

Answer: A


Q17. You work as a server administrator at ABC.com. You need to prevent a server from being affected by power fluctuations. What should you do? 

A. You should configure Power Management. 

B. You should install an UPS. 

C. You should install a fail-over PSU. 

D. You should enable ACPI. 

Answer: B


Q18. Which of the following RAID configurations uses a minimum of 3 hard disk drives? 

A. RAID 1 

B. RAID 3 and RAID 5 

C. RAID 3, RID 5 and RAID 6 

D. RAID 10 

Answer:


Q19. Which of the following describes an NTFS permission that has been passed from a folder to files and subfolders in that folder? 

A. Inherited permissions 

B. Explicit permissions 

C. Access Control List 

D. Shared permissions 

Answer: A


Q20. Which of the following statements is TRUE? 

A. A PSU is responsible to for converting AC power from the mains to usable DC power. 

B. A PSU is responsible to for protecting a server against power fluctuations and spikes. 

C. An UPS is responsible to for converting AC power from the mains to usable DC power. 

D. An UPS is responsible to for converting electricity from the mains to 5 volts and 12 volts required by the server. 

Answer: A