[May 2016] network fundamentals 98-366

Highest Quality of 98-366 free draindumps materials and dump for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 98-366 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MTA Networking Fundamentals exam Today!

2016 May 98-366 Study Guide Questions:

Q71. What is an example of a network device that associates a network address with a port? 

A. Switch 

B. Router 

C. Hub 

D. DSL modem 

Answer: C 


Q72. A Media Access Control (MAC) address identifies a/an: 

A. UPnP device. 

B. Local broadcast domain. 

C. Network interface card (NIC). 

D. Local area network (LAN). 

Answer: C 


Q73. Which wireless authentication method provides the highest level of security? 

A. Wired Equivalency Privacy (WEP) 

B. IEEE 802.lln 

C. WI-FI Protected Access (WPA) 

D. IEEE 802.11a 

Answer: C 


98-366  free draindumps

Regenerate 98-366 amazon:

Q74. Which IEEE 802.11 Wi-Fi networking standard requires dual antennas so it can run in all of its supported frequencies? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q75. For which two reasons should you use IPsec between computers? (Choose two.) 

A. Data compression 

B. Data integrity 

C. Data redundancy 

D. Data confidentiality 

Answer: A,B 


Q76. Which of these represents the Internet Protocol version 6 (IPv6) loopback address? 

A. 127.0.0.1 

B. 192.168.0.1 

C. FEC0:A8C0::AA01 

D. ::1 

Answer: D 


2passeasy.com

Pinpoint microsoft mta networking fundamentals 98-366 download:

Q77. The default gateway address identifies the: 

A. Device that will connect the computer to the local network. 

B. Device that will connect the computer to a remote network. 

C. Server that will provide name services for the computer. 

D. Server that will authenticate the user of the computer. 

Answer: B 


Q78. The topology of a local area network (LAN) is defined by the: 

A. Number of devices to connect. 

B. Physical and logical characteristics. 

C. Distance between workstations. 

D. Type of cable being used. 

Answer: B 


Q79. Which two features of a Windows Server 2008 R2 server should you install to use that server as a software router? (Choose two.) 

A. Network Policy and Access Services 

B. Routing and Remote Access Services 

C. Remote Administration 

D. DirectAccess 

Answer: A,B 


Q80. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/