May 2016 updated: mta 98-366

Free of 98-366 brain dumps materials and questions pool for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 98-366 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MTA Networking Fundamentals exam Today!

2016 May 98-366 Study Guide Questions:

Q31. One reason to incorporate VLANs in a network is to: 

A. Increase the number of available IP addresses. 

B. Increase the number of available Media Access Control (MAC) addresses. 

C. Reduce the number of broadcast domains. 

D. Reduce the number of nodes in a broadcast domain. 

Answer: D 


Q32. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q33. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

An Address Resolution Protocol (ARP) table is used to associate IP addresses with host names. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. MAC addresses 

B. HomeGroup membership 

C. Preferred routers 

D. No change is needed 

Answer: A 


98-366  brain dumps

Leading mta exam 98-366 networking fundamentals:

Q34. A cable that meets the l000BaseT standard has a maximum length of: 

A. 100 m 

B. 250 m 

C. 500 m 

D. 1,000 m 

Answer: A 


Q35. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q36. What are two characteristics of fiber optic cable? (Choose two.) 

A. Conducts electricity 

B. Requires metal conduit 

C. Supports splicing 

D. Requires a polish for end connectors 

Answer: A,C 


2passeasy.com

Precise 366-98 text:

Q37. Two companies want to share data by using the Internet. 

Which type of network provides the solution? 

A. Ethernet 

B. Intranet 

C. Extranet 

D. Perimeter 

Answer: C 


Q38. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

Each IPv4 address consists of a MAC address and data-link laver address. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Network ID and a host ID 

B. DNS record and a default route 

C. 64-bit binary number divided into octets 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q39. What is the minimum cabling requirement for a 100BaseTX network? 

A. Category 3 UTP cable 

B. Category 5 UTP cable 

C. Category 6 UTP cable 

D. Multimode fiber cable 

Answer: A 


Q40. Which type of port is used to support VLAN traffic between two switches? 

A. Virtual port 

B. WAN port 

C. Trunk port 

D. LAN port 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/