May 2016 updated: 98-366 practice

Exam Code: 98-366 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: MTA Networking Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-366 Exam.

2016 May 98-366 Study Guide Questions:

Q101. HOTSPOT 

You are trying to access a music sharing service on the Internet. The service is located at the IP address 173.194.75.105. You are experiencing problems connecting. 

You run a trace route to the server and receive the output shown in the following image: 

Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q102. To directly connect the Ethernet network interface cards (NICs) of two computers, you should use a: 

A. Crossover cable 

B. Straight cable 

C. Rollover cable 

D. Coaxial cable 

Answer: A 


Q103. In local area network (LAN) topologies, the primary media access methods are: (Choose two.) 

A. Contention 

B. Negotiation 

C. Kerberos 

D. Token passing 

Answer: A,D 


98-366  free exam

Rebirth networking fundamentals exam 98-366 questions:

Q104. A user reports that she cannot connect to network resources from a computer on the company network. The user was able to connect to the network resources yesterday. 

You verify that the user's computer is properly physically connected to the network. You discover that the computer's IP address is 169.254.48.97. 

You need to restore access to network resources. 

What should you do next? 

A. Flush the cache on the DNS server. 

B. Reset the user's password on the server. 

C. Check your router's current routing tables. 

D. Verify that the DHCP service is available. 

Answer: D 


Q105. One reason to replace an unmanaged switch with a managed switch is to: 

A. Manage the routing tables. 

B. Support multiple VLANS. 

C. Reduce collision domains. 

D. Route between networks, 

Answer: B 


Q106. DRAG DROP 

Match the networking topologies to their corresponding characteristics. 

To answer, drag the appropriate topology from the column on the left to its characteristic on the right. Each topology may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point. 

Answer: 


2passeasy.com

Free 98-366 amazon:

Q107. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q108. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

The process of replicating a zone file to multiple DNS servers is called zone replication, 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Zone transfer 

B. Zone synchronization 

C. Start of authority 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q109. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

The NTP value in a resource record indicates a length of time that other DNS servers use to determine how long to cache information for a record before expiring and discarding it. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed'' if the underlined text makes the statement correct. 

A. TTL 

B. GPS 

C. SOA RR 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q110. Which two are published IEEE 802.11 wireless transmission standards? (Choose two.) 

A. 802.1 If 

B. 802.11g 

C. 802.11k 

D. 802.11m 

E. 802.11n 

Answer: B,E 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/