10 tips on networking fundamentals exam 98-366 questions

Exam Code: 98-366 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: MTA Networking Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-366 Exam.

2016 May 98-366 Study Guide Questions:

Q51. What happens when an 802.11a node broadcasts within the range of an 802.11g access point? 

A. The access point transmits, but the node is unable to receive. 

B. A connection occurs. 

C. Both the node and the access point are unable to transmit. 

D. The node transmits, but the access point is unable to receive. 

Answer: C 


Q52. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q53. What is a similarity between Layer 2 and Layer 3 switches? 

A. Both provide a high level of security to the network. 

B. Both use logical addressing to forward transmissions. 

C. Both forward packets onto the network. 

D. Both allow the implementation of VLANs. 

Answer: C 


98-366  practice test

Refresh exam cram 98-366:

Q54. What are two differences between switches and hubs? (Choose two.) 

A. Switches are slower than hubs because of the extra addressing functions that switches perform. 

B. Switches send data to all of the computers that are connected to them for efficiency. 

C. Switches are capable of sending and receiving data at the same time. 

D. Switches identify the intended destination of the data that they receive. 

Answer: B,C 


Q55. What happens when an 802.11b node starts broadcasting within the range of an 802.llg access point? 

A. The access point will transmit, but the node will be unable to receive. 

B. A connection will be established, 

C. Both the node and the access point will be unable to transmit. 

D. The node will transmit, but the access point will be unable to receive. 

Answer: B 


Q56. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

The loopback address of your computer is 127.0.0.1. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. 10.0.1.1 

B. 169.254.0.5 

C. 192168.1.1 

D. No change is needed 

Answer: D 


2passeasy.com

Pinpoint mta networking fundamentals exam 98-366 answers:

Q57. In a physical star topology, the central device is referred to as a: 

A. Bridge 

B. Server 

C. segmenter 

D. Hub 

Answer: D 


Q58. How many bits are there in an Internet Protocol version 6 (IPv6) address? 

A. 32 

B. 64 

C. 128 

D. 256 

Answer: C 


Q59. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q60. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

A secondary zone is the first DNS zone to which all updates for the records that belong to that zone are written. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Primary zone 

B. Stub zone 

C. Conditional forwarding zone 

D. No change is needed. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/