windows networking essentials exam 98-366 (111 to 120)

Actual of 98-366 question materials and secret for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 98-366 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MTA Networking Fundamentals exam Today!

2016 Jun 98-366 Study Guide Questions:

Q111. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

In a wireless network that requires an SSL certificate, WEP handles the SSL certificate. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. 802.1X 

B. WPA2-PSK 

C. WPA-PSK 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q112. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

WEP wireless encryption is the most susceptible to interception and decryption. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed'' if the underlined text makes the statement correct 

A. WPA-AES 

B. WPA2 

C. WPA-PSK 

D. No change is needed 

Answer: D 


Q113. Which metric does Routing Information Protocol (RJP) use to determine the least costly route? 

A. Delay 

B. Host ID 

C. Hop count 

D. Interface 

Answer: A 


2passeasy.com

Most up-to-date mta networking fundamentals exam 98-366:

Q114. Which of the following determines the media access method that is used in a network? 

A. Number of hosts connected to the network 

B. Number of domain servers on the segment 

C. Maximum speed of the media 

D. Topology and protocols 

Answer: D 


Q115. A network device that associates a Media Access Control (MAC) address with a port is a: 

A. DSL modem 

B. Hub 

C. Router 

D. Switch 

Answer: D 


Q116. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

All session data is encrypted between all machines while using telnet. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. Not encrypted 

B. Encrypted between any Windows machines 

C. Encrypted only to any non-Windows machines 

D. No change is needed 

Answer: A 


2passeasy.com

Certified practice exam 98-366:

Q117. HOTSPOT 

Identify the network cable type and connector in the following graphic: 

Use the drop-down menus to select the answer choice that answers each question. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q118. The type of connector used on a 100BaseT Ethernet cable is: 

A. RJ-11 

B. RJ-45. 

C. TNC. 

D. BNC. 

Answer: B 


Q119. To protect a network when it is connected to the Internet, you should use a: 

A. Bridge 

B. Firewall 

C. Switch 

D. Router 

Answer: B 


Q120. DRAG DROP 

Match each set of characteristics to the corresponding 802.11 standard. 

To answer, drag the appropriate set of characteristics from the column on the left to its 

802.11 standard on the right. Each set may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point. 

Answer: 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/