networking fundamentals exam 98-366 answers : Jun 2016 Edition

Exam Code: 98-366 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: MTA Networking Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-366 Exam.

2016 Jun 98-366 Study Guide Questions:

Q91. The host name of the fully qualified domain name (FQDN) mail.exchange.corp.nwtraders.com is: 

A. corp 

B. com 

C. nwtraders 

D. exchange 

E. mail 

Answer: E 


Q92. The ipconfig command will: 

A. Configure routers 

B. Display a client's address 

C. Display a client's broadcast mode 

D. Configure DHCP clients 

Answer: B 


Q93. Which command is used to verify that a server is connected to the network? 

A. IPCONFIG 

B. ROUTE 

C. PING 

D. CHECK 

Answer: C 


98-366  free exam

Leading microsoft mta networking fundamentals 98-366 download:

Q94. Which setting is used to determine the Domain Name System (DNS) settings on a client computer? 

A. TELNET 

B. NSLOOKUP 

C. PATHPING 

D. NETSTAT 

Answer: B 


Q95. Which of these cable types transmits data the greatest distance? 

A. Multi-mode fiber 

B. Single-mode fiber 

C. Cat5e 

D. Cat6 

Answer: B 


Q96. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


2passeasy.com

High value networking fundamentals exam 98-366 answers:

Q97. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q98. HOTSPOT 

You are configuring a wireless network with the Wireless Network Properties that are shown in the following image: 

Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q99. Which network does the IP address 220.100.100.100 belong to? 

A. 220.100.100.0/24 

B. 220.100.100.1/24 

C. 255.255.255.0/24 

D. 255.255.255.1/24 

Answer: A 


Q100. This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

The four IEEE standards, 802.11a, b, g, and n, are collectively known as mobile ad hoc networks. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 'No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. WiMAX 

B. Bluetooth 

C. WiFi 

D. No change is needed 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/98-366/