Latest NS0-504 download Guide

Exambible offers free demo for NS0-504 exam. "NetApp Certified Implementation Engineer - SAN, Cluster-Mode", also known as NS0-504 exam, is a Network Appliance Certification. This set of posts, Passing the Network Appliance NS0-504 exam, will help you answer those questions. The NS0-504 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Network Appliance NS0-504 exams and revised by experts!

Q11. The snapvault update command is only available on the secondary system.

A. True

B. False

Answer: A


Q12. After upgrading to DOT 8.0 7-mode, you can convert existing 32-bit aggregates into 64-bit aggregates.

A. True

B. False

Answer: B


Q13. In a Fibre Channel configuration, the host's HBA is referred to as the ___________, and the storage system's HBA is referred to as the ___________.

A. initiator, target.

B. primary, secondary.

C. secondary, primary.

D. target, initiator.

Answer: A


Q14. Which tool is available on an OSSV client to assist in starting or stopping the OSSV service, modifying NDMP settings, enabling debugging, and capturing trace files?

A. Operations Manager

B. Protection Manager

C. Svconfigurator GUI

D. svdebug.exe

Answer: C


Q15. Which command on a NetApp storage controller will display the average service time on a

FC target port basis every five seconds?

A. sysstat -i 5

B. sysstat -f 5

C. fcp stats -i 5

D. lun stats -i 5

Answer: C


Q16. If you believe you create FC SAN performance problem, which NatApp utility would gather both your Solaris host and storage system data for analysis?

A. sio_ntap.exe

B. prestart

C. poststat

D. perfstat

Answer: D


Q17. Protection Manager has policies that allow for tape-based protection as well as disk-based protection.

A. True

B. False

Answer: B


Q18. When using MetroCluster in a forced takeover mode, identify two methods for restricting access to the disaster site node. (Choose two)

A. Use manual fencing

B. Use the cf giveback –f command.

C. Use the cf forcetakeover –d command.

D. Turn off power to the disaster site node.

E. Isolate the failed node from the surviving node.

Answer: AD


Q19. Which Data ONTAP option sets system-wide throttling for all transfers?

A. options transfer.wide.enable

B. options transfer.throttle.enable

C. options replication.wide.enable

D. options replication.throttle.enable

Answer: D


Q20. A company has a Fibre Channel environment and wants to connect a new host in a remote data center using 50/125um OM2 multi-mode fiber cable and needs to support 2 Gb speeds. What is the maximum distance of the cable run supported in this situation?

A. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 500 meters at 2 Gb.

B. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 10000 meters at 2 Gb.

C. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 150 meters at 2 Gb.

D. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 300 meters at 2 Gb.

Answer: D